Oslotreff på Batteriet

En tråd i 'Oslo/Akershus' startet av Bipolarforeningen, 12 Nov 2013.

 1. olebrum

  olebrum Forumleder

  7 stykker på treff i dag.

  Batteriet er opptatt tirsdag 15. november. Vi flytter derfor møtet vårt fra tirsdag til onsdag neste gang.

  Neste Oslo-treff på Batteriet blir 16. november. Dette er et uformelt tilbud som er åpent for alle. Påmelding ikke nødvendig. Intensjonen er å ha et positivt samvær der du kan treffe nye mennesker og dele kunnskap om bipolar lidelse. Velkommen til gamle og nye deltakere.

  Tid: Onsdag 16. november kl. 18:00-20:00 (merk onsdag og ikke tirsdag)
  Sted: Batteriet, Fredensborgveien 24 A, 2. etg.
   
 2. olebrum

  olebrum Forumleder

  7 stykker på treff i dag (eller strengt tatt i går siden klokken er over 12).

  Neste Oslo-treff på Batteriet blir 29. november. Dette er et uformelt tilbud som er åpent for alle. Påmelding ikke nødvendig. Intensjonen er å ha et positivt samvær der du kan treffe nye mennesker og dele kunnskap om bipolar lidelse. Velkommen til gamle og nye deltakere.

  Tid: Tirsdag 29. november kl. 18:00-20:00
  Sted: Batteriet, Fredensborgveien 24 A, 2. etg.
   
  Ingvill liker dette.
 3. Ingvill

  Ingvill Nytt medlem

   
 4. Odd

  Odd Nytt medlem

  Ingen agenda annet enn å ha et lite fristed hvor man kan snakke om absolutt alle tanker man har, uten å bli dømt og heller bli møtt med forståelse. Anbefaler alle å ta turen :)
   
  hilde, Ingvill og olebrum liker dette.
 5. olebrum

  olebrum Forumleder

  Ingen agenda og ingen møteleder, men vi pleier å ta en runde rundt bordet når det er nye tilstede og det er det ofte. Da kan man si så lite eller mye man vil om seg selv. Jeg pleier å gjøre det kort og sier navn, alder, diagnose og når jeg fikk den. Etter det er ordet fritt. Vi sitter i en sofagruppe og deltar i felles samtale. Det kan høres ut som om det kan bli trykkende for hva skal vi snakke om, men det er det aldri. Det er alltid nok å snakke om så alle møtene blir fine. Det serveres kaffe og te og om vi blir for mange deler vi oss i 2 grupper. Det deles ikke ut infomateriell og holdes ikke foredrag, hver og en bidrar bare med seg selv og det holder lenge. Vil man ikke snakke så lar man vær og heller lytter til de andre. Hyggelig om du bestemmer deg for å komme. Velkommen skal du være!
   
 6. olebrum

  olebrum Forumleder

  Der trykket vi på Send-knappen samtidig, Odd :)
   
  Odd liker dette.
 7. olebrum

  olebrum Forumleder

  Minner om Oslo-treff på Batteriet i morgen tirsdag 29. november kl. 18:00.
   
 8. olebrum

  olebrum Forumleder

  7 stykker på treff i går.

  Neste Oslo-treff på Batteriet blir 13. desember. Dette er et uformelt tilbud som er åpent for alle. Påmelding ikke nødvendig. Intensjonen er å ha et positivt samvær der du kan treffe nye mennesker og dele kunnskap om bipolar lidelse. Velkommen til gamle og nye deltakere.

  Tid: Tirsdag 13. desember kl. 18:00-20:00
  Sted: Batteriet, Fredensborgveien 24 A, 2. etg.
   
 9. olebrum

  olebrum Forumleder

  6 stykker på treff i dag.

  Neste Oslo-treff på Batteriet blir 10. januar. Dette er et uformelt tilbud som er åpent for alle. Påmelding ikke nødvendig. Intensjonen er å ha et positivt samvær der du kan treffe nye mennesker og dele kunnskap om bipolar lidelse. Velkommen til gamle og nye deltakere.

  Tid: Tirsdag 10. januar kl. 18:00-20:00
  Sted: Batteriet, Fredensborgveien 24 A, 2. etg.
   
 10. olebrum

  olebrum Forumleder

  12 stykker på treff i dag.

  Neste Oslo-treff på Batteriet blir 24. januar. Dette er et uformelt tilbud som er åpent for alle. Påmelding ikke nødvendig. Intensjonen er å ha et positivt samvær der du kan treffe nye mennesker og dele kunnskap om bipolar lidelse. Velkommen til gamle og nye deltakere.

  Tid: Tirsdag 24. januar kl. 18:00-20:00
  Sted: Batteriet, Fredensborgveien 24 A, 2. etg.
   

Del denne siden